Η πιο πρόσφατη viral τάση Χριστουγέννων: DIY χριστουγεννιάτικα δέντρα από παχύφυτα

Είτε διακοσμείτε ένα μικρό χώρο είτε ψάχνετε για μια νέα πινελιά στο κλασικό κωνοφόρο, ένα χυμώδες Χριστουγεννιάτικο δέντρο από παχύφυτα μπορεί να είναι ακριβώς η γιορτινή λεπτομέρεια που χρειάζεται το σπίτι σας.

Αυτές τις μέρες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έρχονται σε όλα τα σχήματα, τα χρώματα και τα μεγέθη. Είτε το δικό σας είναι ροζ, φυσικό ή ψεύτικο, είτε κρέμεται από την οροφή, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να πει πολλά για το προσωπικό σας στυλ. Μπορεί επίσης να πει πολλά για το χώρο που ζείτε.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμημένα σε ρουστίκ στυλ 20 πρωτότυπες ιδέες

Στους αμέτρητους που σχεδιάζουν να γιορτάσουν τις διακοπές σε ένα φέτος αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, ας παρουσιάσουμε τη νέα αγαπημένη μας έμπνευση για το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο: το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο με παχύφυτα από τα χεράκια σας.

Αυτές οι γοητευτικές δημιουργίες, που στέκονται σε ύψος περίπου 30-40cm, είναι ιδανικές για τραπέζια, μπουφέδες, τραπεζάκια σαλονιού κλπ. Επίσης, συντηρούνται σημαντικά ευκολότερα από ένα κλασικό σας πεύκο ή έλατο. Απλώς ψεκάστε το δέντρο με νερό κάθε 10 – 14 ημέρες για να διατηρήσετε τα παχύφυτα ζωντανά για πολλούς μήνες. Και μην ξεχάστε να το μεταφέρετε στη γλάστρα ή τον κήπο όταν τελειώσουν τα Χριστούγεννα. Απλά επανατοποθετήστε τα μεμονωμένα παχύφυτα και προσθέστε τα στη συλλογή των φυτών σας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.