Ζεστές ιδέες διακόσμησης καθιστικού για ένα άνετο σπίτι τους κρύους μήνες του χειμώνα

Τους κρύους χειμερινούς μήνες όλοι προσπαθούν ενστικτωδώς για περισσότερη άνεση και ζεστασιά στο σπίτι. Ζεστά, φιλόξενα χρώματα, λαμπερή φωτιά στο τζάκι (για όποιον έχει), άνετες κουβέρτες και μαλακά χαλιά στο πάτωμα … Το σαλόνι μετατρέπεται σε μια πραγματική όαση ευεξίας, όπου η ζεστή ατμόσφαιρα έρχεται σε αντίθεση με τον κρύο καιρό έξω. Έχοντας αυτό κατά νου, θέλουμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες και συμβουλές για να εφοδιάσετε το σαλόνι σας με περισσότερη άνεση στους τέσσερις τοίχους σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί.

15 Ιδέες για μια άνετη χειμερινή κρεβατοκάμαρα

Το να νιώθετε άνετα στο δικό σας ζεστό χουχουλιάρικο σαλόνι είναι ο κύριος στόχος κάθε επίπλου και αντικειμένου του καθιστικού. Αλλά θα μπορούσατε να είστε άνετοι με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Σχεδιασμένο σε φυσικά χρώματα και διακοσμημένο με φυτά, το σαλόνι, για παράδειγμα, φαίνεται φρέσκο ​​και φιλόξενο για χαλάρωση.

Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για χαλάρωση και ξεκούραση. Ο κατάλληλα επιλεγμένος φωτισμός συμβάλλει στη δημιουργία ακόμη περισσότερης άνεσης. Ένας άνετος εσωτερικός σχεδιασμός σε φυσικά χρώματα και επιδέξιος φωτισμός με άπλετο φως είναι απλά μια όαση ευεξίας. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να βασιστείτε στη διακόσμηση επίπλων και τοίχων σε απαλά χρώματα και να πασπαλίσετε το εσωτερικό με ατομικές πινελιές εάν θέλετε να εισαγάγετε κάποιο δυναμισμό στο σχεδιασμό του καθιστικού.

Ο σκανδιναβικός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται επίσης από μια ξεχωριστή άνεση. Έτσι, εάν εκτιμάτε τις καθαρές γραμμές και τον απλό σχεδιασμό επίπλων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το στυλ επίπλωσης για το σαλόνι σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα αν ταιριάζει καλά με τα σωστά έπιπλα και τις διακοσμήσεις.

Όταν σταδιακά κρυώνει έξω, ανυπομονούμε να έρθουν τα Χριστούγεννα. Το ίδιο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δίνει μια άνετη και ζεστή πινελιά σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χριστουγεννιάτικα μοτίβα στην εσωτερική διακόσμηση, ώστε να φαίνεται πραγματικά άνετο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να σχεδιάσουν το σαλόνι σε τυπικά χρώματα των Χριστουγέννων. Με προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα μπορείτε να φέρετε μια ωραία εορταστική διάθεση στο σαλόνι. Το λευκό και το κόκκινο είναι ένα υπέροχο χρωματικό ντουέτο που φέρνει στο προσκήνιο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Τοποθετήστε όμορφες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις εδώ και εκεί στο δωμάτιο. Αυτό μετατρέπει το σαλόνι σας εκατό τοις εκατό σε έναν άνετο χώρο. Για παράδειγμα, διακοσμήστε με κεριά και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε ένα δίσκο, μετατρέψτε το περβάζι σε χώρο προβολής για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ή διακοσμήστε το τζάκι με γιορτινά διακοσμητικά αξεσουάρ. Όλα είναι δυνατά αν αφήσετε τη φαντασία σας να παίζει.

Υιοθετήστε τη ρουστίκ – χωριάτικη διακόσμηση – το πάσο σας για υπέροχες, ζεστές χειμωνιάτικες – Χριστουγεννιάτικες βραδιές

Ορισμένα αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπουν στο σαλόνι εάν στοχεύετε σε ένα άνετο και ζεστό σαλόνι. Αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με τη διακόσμηση. Διαφορετικά, το δωμάτιο θα φαίνεται λίγο γεμάτο. Ως αποτέλεσμα, δεν θα αισθάνεστε ήρεμοι και χαλαροί, αλλά μάλλον τεντωμένοι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της μοντέρνας εμφάνισης του καθιστικού και της άνεσης σε αυτό το δωμάτιο. Διακοσμήστε λοιπόν το σαλόνι με γούστο, ώστε να επιτύχετε έναν κομψό και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό σχεδιασμό δωματίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε με κεριά και νεραϊδόφωτα. Αυτό δημιουργεί σίγουρα μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ένα χαλί σίγουρα δεν πρέπει να λείπει στο σαλόνι. Είτε πρόκειται για ένα μαλακό χαλί που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να περπατάτε, ή μια μοκέτα που κάνει το εσωτερικό σχέδιο να φαίνεται τέλειο. Θα μπορούσατε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια στο σαλόνι, κάτι που θα το έκανε εξαιρετικά άνετο. Διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβέρτες και το ίδιο το χαλί είναι ιδανικά για αυτό.

Όλοι καταλαβαίνουν τον όρο άνεση και ζεστασιά με διαφορετικό τρόπο. Ενώ τα ζεστά χρώματα και τα άνετα υφάσματα κάνουν ένα άνετο σπίτι για εσάς, για άλλους τα φυτά και μοτίβα λουλουδιών κάνουν το σπίτι τους άνετο. Δημιουργήστε λοιπόν το δικό σας ξεχωριστό καταφύγιο σύμφωνα με το γούστο σας και απολαύστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους στο σπίτι.

Άνετο – ζεστό σαλόνι ιδέες – πώς να μετατρέψετε αυτό το βασικό δωμάτιο για την εποχή του φθινοπώρου / του χειμώνα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.