Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς11Τα Φυσικά χρώματα και υλικά είναι μια από τις ισχυρότερες τάσεις του τρέχοντος έτους. Ξύλο, τούβλα και σοβάς είναι το απόλυτο πρέπει για αυτή τη σεζόν και δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα κομψό σπίτι. Τα υλικά δεν έχουν φύγει από τη μόδα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Θα σας δείξουμε πώς να αναδημιουργήσετε εύκολα αυτό το φυσικό βλέμμα και στα σπίτια σας. Μην ανησυχείτε, θα πάρει μόνο λίγα λεπτά. Όπως αποδεικνύεται, για να κάνουν το σπίτι σας να φανεί κομψό, αλλά ακόμα ζεστό, θα χρειαστεί μόνο μία από τις τοιχογραφίες που θα βρείτε στο pixersize.
ξύλο
Το ξύλο είναι ένα υλικό που ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ζεστένει μοντέρνους χώρους, τονίζει τη γοητεία της ρουστίκ διακόσμησης, καθώς επίσης είναι ένα ιδανικό φόντο για τις διακοσμήσεις στα πιο μοντέρνο χρώμα του έτους – το σμαραγδένιο πράσινο.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς3 Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς classic style kitchen interior Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς2
Τούβλα

Πολλοί διακοσμητές έχουν μια αδυναμία για τους τοίχους από πλίνθους και τούβλα, έτσι δεν εκπλήσσει το γεγονός  ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, αντί να κρύβουν τα τούβλα, θα πρέπει να τα τονίσουν. Με τοιχογραφίες από PIXERS, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τόσο το τέλειο είδος των τούβλων από αρκετές χιλιάδες σχέδια διαθέσιμα όσο και το χρώμα οου θα ταιριάζει με το υπόλοιπο  εσωτερικό του σπιτιού σας.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς6 Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς4 Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς5Σοβάς
Η πρόταση αυτή απευθύνετε ειδικά στους οπαδούς του βιομηχανικού σχεδιασμού.  Τοιχογραφίες που μιμείτε το γύψο θα προσθέσει στύλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο και θα αναδείξει άλλες διακοσμήσεις, όπως μοντέρνα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής πρωτοποριακό και λεπτό τρόπο.
Εμπνεύσεις διακόσμησης Ξύλο, τούβλα και σοβάς10 Interior of home with chrome lamp and frames Soft-edged modern interior with wood colours and contemporary furniture Minimalistic kitchenΞύλο, τούβλα ή σοβάς – Ποιο υλικό είναι το αγαπημένο σας;

Images via:  pixersize.com/blog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.