Μια εκπληκτική διακοσμητική ιδέα για τους τοίχους του σπιτιού σας και ένα έργο τέχνης μαζί είναι η διακόσμηση με Frescos από την εταιρεία Arte Osaka Hellas
Αυτή είναι μια συλλογή από κλασσικά ιταλικά έργα τέχνης. Αναπαράγονται με ένα υλικό, το οποίο έχει πολλά κοινά γνωρίσματα με εκείνα των πρωτότυπων πριν από αιώνες.
Τα Frescos ξαναδημιούργησαν μια παλιά εικαστική τεχνική βασισμένη στη χρήση χρωμάτων πάνω σε υγρές επιφάνειες. Έφεραν καινούργιες ιδέες για μια σοφιστικέ και πολυτελή διακόσμηση. Η εμφάνιση κι η υφή των Frescos είναι τόσο αληθινή, επειδή έχουν κατασκευαστεί με φυσικά χρώματα, σε πραγματικό μέγεθος, σε βάση από βαμβάκι και πολυεστέρα.

Εφαρμογή
Σιγουρευτείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή, στεγνή, χωρίς να υπάρχει ίχνος λιπαρής ουσίας. Αποφασίστε που θέλετε να τοποθετήσετε το Frescos κι σημαδέψτε 2-3 σημεία με βάση τις επάνω δυο γωνίες του.

Αφαιρέστε την ταινία ασφαλείας κι τοποθετήστε το Frescos κολλώντας το σταδιακά στην επιφάνεια. Προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί ένας ελαστικός κύλινδρος.


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.