Μερικοί άνθρωποι είναι προικισμένοι, όταν πρόκειται για την επιλογή των χρωμάτων. Έπειτα, υπάρχουν και οι υπόλοιποι που πονοκεφαλιάζουν και απελπίζονται όταν έρθει η στιγμή να διαλέξουν ή να συνδυάσουν αποχρώσεις. Σίγουρα θα έχει τύχει  να δείτε φωτογραφίες από τα δωμάτια με τρία ή τέσσερα τολμηρά αλλά τέλεια χρώματα, και νιώθετε δέος ως προς το πώς μπορεί να επιτευχθεί μια τέτοια εμφάνιση. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχώνεστε πια, διότι η βοήθεια έφτασε και λέγετε  Chip It!

Το  Chip It!  ένα καταπληκτικό  νέο εργαλείο επιλογής χρώματος από την Sherwin Williams που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε παλέτες χρωμάτων από οποιαδήποτε φωτογραφία με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλά πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Chip It! σύρετε το πρόγραμμα στη γραμμή εργαλείων σας και στη συνέχεια βρείτε μια εικόνα που περιέχει  συνδυασμό χρωμάτων που θέλετε να αντιγράψετε. Κάντε κλικ στο κουμπί στη γραμμή εργαλείων, τοποθετήστε το πάνω από την εικόνα και πατήστε το Chip It! που εμφανίζεται. Και θαύμα στιγμιαία η χρωματική παλέτα εμφανίζετε, Εναλλακτικά μπορείτε στην σελίδα του Chip It! να βαλετε την διεύθυνση της εικόνας που θέλετε να αντιγράψετε τις αποχρώσεις και πάλι θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Μια πραγματικά καταπληκτική εφαρμογή που εμένα προσωπικά με ενθουσιάσε. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όμως είναι η απόκλιση που στην πράξη έχουν οι αποχρώσεις βλέποντας αυτές στον υπολογιστή, από το χρωματολόγιο. Γιαυτό κάθε φορά αναζητήστε να δείτε τις αποχρώσεις και στα χρωματολόγια της εταιρείας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικός ιστότοπος κατατοπιστικος με έξυπνες και πανεμορφες ιδεες για ντεκορ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.