Η πρόταση της Benjamin Moore για να εξερευνήσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως το βάθος του χρώματος και οι αντανακλάσεις του φωτός με τα μεταλλικά ζελέ τεχνοτροπίας της εταιρείας.
Βήμα πρώτο: Απλώνουμε το επιλεγμένο χρώμα βάσης στον προετοιμασμένο και ασταρωμένο τοίχο.
Στην εικόνα διπλά έχουμε επιλέξει το central mauve (1412).
Βήμα δεύτερο: Σχεδιάστε αν θέλετε τα μπλοκ των χρωμάτων σας σε ένα χαρτί σχεδιασμού
Βήμα τρίτο: Φτιάξτε τα μπλοκ σχεδίασης στον τοίχος χρησιμοποιώντας ένα χάρακα ώστε να τραβήξετε ίσιες γραμμές.
Χρησιμοποιήστε λευκό μολύβι ή κιμωλία για να μαρκάρετε όλα τα σχήματα. Χρησιμοποιήστε μια μπλε ταινία χαμηλής συγκόλλησης και χωρίστε τα διάφορα τετράγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα στον τοίχο σας. Αυτά τα σχήματα δεν θα πρέπει να αγγίζουν το ένα με το άλλο. Με τα metallic glaze της Benjamin Moore απλώνουμε τα διάφορα χρώματα με ένα κομμάτι πανί στα διάφορα σχήματα του τοίχου μας. Αφήνουμε το glaze να στεγνώσει σύμφωνα με τις οδηγίες και όταν στεγνώσουν αφαιρέστε την ταινία.
Βήμα τέταρτο: Κολλήστε περιμετρικά των άλλων σχημάτων σας επιπλέον ταινία σε μορφή τετραγώνων κα παραλληλογράμμων, και προσθέστε επιπλέον glaze εσωτερικά των σχημάτων που έχουμε κάνει με την ταινία, έως πετυχουμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί.
Να σημειώσουμε ότι με τα μεταλλικά glaze της Benjamin Moore μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές τεχνοτροπίες στους τοίχους μας με σφουγγάρι ,νάιλον, πανί και ότι άλλο υλικό μας επιτρέπει η φαντασία μας να χρησιμοποιήσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.