Βεράντα στην πόλη

Βεράντα στην πόλη

Βεράντα στην πόλη: 15 εκπληκτικά απλές ιδέες για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες

Με τον αέρα ενός μικρού αστικού κήπου, η βεράντα της πόλης φέρνει πολλή απαλότητα και ηρεμία σε ένα διαμέρισμα, για να απολαύσετε πλήρως τις όμορφες μέρες. Συχνά ένας περιορισμένος χώρος, το εξωτερικό πρέπει να είναι εξοπλισμένο και διακοσμημένο σαν ένα πραγματικό σαλόνι, το οποίο επεκτείνει τους κωδικούς στέγασης. Φέρνοντας το πράσινο δίνει έναν αέρα στην ύπαιθρο και μια δόση φρεσκάδας διατηρώντας παράλληλα την περίεργη εμφάνιση. Εάν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε μια βεράντα στην πόλη, εδώ είναι μερικές ιδέες για διάταξη και διακόσμηση που είναι κατάλληλες για να δημιουργήσετε μια γωνιά παραδείσου για σας και την οικογένεια σας.

35 Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε μια δροσερή βεράντα

Για να οργανώσετε μια αρμονική αστική βεράντα, προσέξτε να μην αναμιγνύετε πολύ χρώματα και υλικά. Είναι απαραίτητο να παραμεριστεί το περιττό, η εστίαση σε φυσικά υλικά και η επιλογή κατάλληλων επίπλων για τον χώρο είναι απαραίτητη. Το σημαντικό είναι επίσης να προστατευτείτε από τη ηχορύπανση και τα αδιάκριτα μάτια, οθόνες ή αειθαλές φυτά είναι τέλειοι σύμμαχοι. Η συσσώρευση φυτών, λουλουδιών, θάμνων, αρωματικών βοτάνων, συμπληρώνει την ταυτότητα του τόπου δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εξοχικής κατοικίας. Τακτοποιήστε το χώρο της βεράντας με ισορροπημένο τρόπο χωρίς να χάσετε την συχνά περιορισμένη επιφάνεια δαπέδου, τοποθετώντας τα δοχεία ψηλά στα έπιπλα ή αναρτημένα για να σχεδιάσετε έναν πράσινο τοίχο. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, στοιχηματίστε στην ανακύκλωση κατασκευάζοντας ένα παγκάκι και τραπεζάκι με παλιά αντικείμενα. Χωρίς να ξεχνάμε τα καλύμματα δαπέδων που πρέπει να προσαρμόζονται στο εξωτερικό και να συντηρούνται εύκολα, σανίδες ή πλάκες από ξύλο, πλακάκια … που καθιστούν δυνατή την οριοθέτηση χώρων, τόσο μικρών όσο είναι.

25 Μοντέρνες και έντονες Boho αυλές και βεράντες γεμάτες ενέργεια

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.