Ασυνήθιστα δάπεδα σαν από παλιές εφημερίδες σε ένα ρετρό στυλΗ Ελβετός σχεδιαστής Virginia Maissen παρουσίασε για τη Baurwerk Parquet  τη συλλογή δαπέδου “Παλιά νέα σε παρκέ δάπεδα”, μια ασυνήθιστη συλλογή με μια vintage πινελιά. Μοιάζει με παλιές εφημερίδες διάσπαρτες σε όλο τ0 πάτωμα του δωματίου, ξεθωριασμένες, επικαλυπτόμενες, εν μέσω μιας εμπνευσμένης έκρηξης. Το δάπεδο είναι φιλικό προς το περιβάλλον: κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από φυσικές λωρίδες δρυός και διαθέτει μια διαφορετική εκτύπωση που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν περισσότερα από 2.047 μοναδικά σχέδια, και επίσης μπορεί να μειώσει τον ήχο κατά 50%. Το Vintage στυλ είναι πολύ δημοφιλής σήμερα, και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον χώρο με ένα shabby chic άγγιγμα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και  τολμήστε να δημιουργήσετε κάτι ασυνήθιστο!
Ασυνήθιστα δάπεδα σαν από παλιές εφημερίδες σε ένα ρετρό στυλ1 Ασυνήθιστα δάπεδα σαν από παλιές εφημερίδες σε ένα ρετρό στυλ2 Ασυνήθιστα δάπεδα σαν από παλιές εφημερίδες σε ένα ρετρό στυλ3


Discover more from Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.