Diy ράφια κρασιών από παλέτες8Όπως σε πολλές καλές και όμορφες ιστορίες, έτσι και σε αυτή ο Del Hutson ξεκινά με μια τολμηρή ιδέα: Η γυναίκα του Adriana τόλμησε να παρακινήσει τον σύζυγό της  να μάθει πώς να ράβει, νομίζοντας ότι  θα  μπορούσε έτσι να  θα ξεκινήσει το δικό του online κατάστημα με καλύμματα μαξιλαριού. Λίγες μέρες αργότερα, ήταν έμπειρος στο ράψιμο σαν γιαγιά, αλλά αποφάσισε να αλλάξει την επιχειρηματική ιδέα για κάτι λίγο πιο ανδροπρεπής. Έχοντας εντοπίσει κάποια ράφια κρασιού που γίνονται από παλέτες,  έθεσε ως στόχο να βρει μια πιο λειτουργική, και κομψή λύση. Άρχισε λοιπόν να εργάζεται για τα ράφια κρασιού και άλλα κομμάτια της διακόσμησης του σπιτιού που  γίνονται από παλέτες και ανακυκλωμένο ξύλο, έτσι ώστε κάθε κομμάτι να μην έχει μόνο οικολογική συνείδηση​​, αλλά  και το δικό του χαρακτήρα. Ηθικό Δίδαγμα: Πάντα να τολμάτε έξυπνα…πάρτε ιδέες και φτιάχτε τα δικά σας ραφια κρασιού και διακοσμητικά ανακυκλυνωντας παλία ξύλα και παλέτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την ιστοσελίδα του στο scoutmob.com

Diy ράφια κρασιών από παλέτες3 Diy ράφια κρασιών από παλέτες Diy ράφια κρασιών από παλέτες1 Diy ράφια κρασιών από παλέτες2Diy ράφια κρασιών από παλέτες7 Diy ράφια κρασιών από παλέτες4 Diy ράφια κρασιών από παλέτες5 Diy ράφια κρασιών από παλέτες6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.