Σύγχρονη βιομηχανική κουζίνα σε 44 τρομερές φωτογραφίες

βιομηχανική κουζίνα ιδέες2

Η επιλογή μας από 44 φωτογραφίες, αφιερωμένες στη σύγχρονη βιομηχανική κουζίνα, είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει να θέλετε να φέρετε το στυλ αυτό διακόσμησης στο χώρου της κουζίνας σας. Γεννήθηκε και ενέπνευσε το σχεδιασμό της κουζίνας εμπορικών εστιατόριων, και το βιομηχανικο στυλ εισέβαλε στα σύγχρονα σπίτια όπου ολοκληρώνεται με την κομψότητα και απαράμιλλη αισθητική.

Η gallery μας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το βιομηχανικό στιλ που δεν περιορίζεται αναγκαστικά στους κρύους και λιγότερο ζεστούς χώρους, αλλά το αντίθετο. Η σύγχρονη βιομηχανική κουζίνα είναι εξοπλισμένη και διακοσμημένη με φιλόξενο τρόπο, φιλικό και κομψό.
Αν θέλετε να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τη βιομηχανικού στυλ κουζίνα σας θα βρείτε, ίσως, χρήσιμη και ενδιαφέρον την επιλογή των τυποποιημένων ειδών μας, βρίσκοντας τη θέση τους στη σύγχρονη βιομηχανική κουζίνα.

βιομηχανική κουζίνα ιδέες1

Ανοξείδωτος χάλυβας:  εξοπλισμός κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι αυτός που εγγυάται την άψογη βιομηχανική εμφάνιση. Εκτός από την βιομηχανική εμφάνιση, ο ανοξείδωτος χάλυβας βρίσκει τη θέση του σε κάθε σύγχρονη κουζίνα.

Ανοικτά ράφια: εγκαταστημένα κυρίως στο ύψος, τα ανοικτά ράφια αντικαταστούν, όλο και περισσότερο, τα χαμηλά ντουλάπια. Εξοικονόμηση χώρου και αισθητική, τα ανοικτά ράφια από μέταλλο, σωλήνες ή ακατέργαστο ξύλο, είναι πολύ δημοφιλή.

Κρεμαστές γλάστρες διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στη βιομηχανική κουζίνα. Σε γενικές γραμμές, ένας τέτοιος φορέας αναρτάται πάνω από το νησί κουζίνα. Σε επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα του δένει αρμονικά με τη «μεταλλική» ατμόσφαιρα.

Τα σκεύη με ανοξείδωτες μπάρες αγκίστρωσης να μην τα υποτιμάτε. Τα σκεύη μπαρ, με γάντζους σε «είναι πολύ χρήσιμα και πρακτικά. Η καλή οργάνωση στο χέρι και σκεύη εύκολα προσβάσιμα είναι εγγύηση και αποτελεί πάντα τέλεια ομαλή βιομηχανική κουζίνα.

Τα προφανή στοιχεία επιπλέον βαθμοί θα απονέμονται αν ποντάρετε σε τουλάχιστον σε ένα στοιχείο παρουσίασης. Ένας τοίχος προφοράς καλύπτομενος με εκτεθειμένα τούβλα, ξύλινα δοκάρια στην οροφή ή γυμνά στοιχεία σκυροδέματος είναι στο χέρι σας, και θα απογειώσει το βιομηχανικό στυλ στην κουζίνα σας.

Μπετόν: τολμήστε το τσιμεντένιο πάτωμα, πάγκο ή τσιμεντένιους τοίχους. Πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη βιομηχανική διακόσμηση.

Η επίδραση της ηλικίας στα έπιπλα σας συμβουλεύουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μπαρ καρέκλες. Στοιχηματίστε σε μοντέλα από μέταλλο και δέρμα, με εφέ παλαίωσης, ώστε να δείχνουν ή και να είναι κάποιας ηλικίας.

Εκτεθειμένα δοκάρια: Όπως αναφέραμε ήδη, τα δρύινα δοκάρια και κολώνες είναι από τα τυπικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την διακόσμηση του βιομηχανικού στυλ.

Στο σύνολό τους 5 ή 6 από αυτά τα τυποποιημένα στοιχεία, και θα είστε για τα καλά στο δρόμο για να οργανώσετε και διακοσμήσετε τη σύγχρονη βιομηχανική κουζίνα σας. Ακολουθήστε τους βασικούς κανόνες και θα δημιουργήσετε τη βιομηχανική κουζίνα των ονείρων σας. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά βήματα είναι ο συνδυασμός των υλικών όπως το ξύλο, το σκυρόδεμα, ο χάλυβας, τα πλακάκια κλπ Προσθέστε πινελιές όπως φωτιστικά βιομηχανικού στυλ, σωλήνες κ.λπ. Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως, και αιωρούμενα ράφια είναι η τέλεια επιλογή.

βιομηχανική κουζίνα ιδέες3 βιομηχανική κουζίνα ιδέες4 βιομηχανική κουζίνα ιδέες5 βιομηχανική κουζίνα ιδέες6 βιομηχανική κουζίνα ιδέες7 βιομηχανική κουζίνα ιδέες8 βιομηχανική κουζίνα ιδέες9 βιομηχανική κουζίνα ιδέες10 βιομηχανική κουζίνα ιδέες11 βιομηχανική κουζίνα ιδέες12 βιομηχανική κουζίνα ιδέες13 βιομηχανική κουζίνα ιδέες14 βιομηχανική κουζίνα ιδέες15 βιομηχανική κουζίνα ιδέες16

Loftlakás

Loftlakás

βιομηχανική κουζίνα ιδέες18 βιομηχανική κουζίνα ιδέες19 βιομηχανική κουζίνα ιδέες20 βιομηχανική κουζίνα ιδέες21 βιομηχανική κουζίνα ιδέες22 βιομηχανική κουζίνα ιδέες23 βιομηχανική κουζίνα ιδέες24 βιομηχανική κουζίνα ιδέες25 βιομηχανική κουζίνα ιδέες26 βιομηχανική κουζίνα ιδέες27 βιομηχανική κουζίνα ιδέες28

Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,

Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,

Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,

Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,Enter your interior, enterior worckshop,

βιομηχανική κουζίνα ιδέες31 βιομηχανική κουζίνα ιδέες32 βιομηχανική κουζίνα ιδέες33 βιομηχανική κουζίνα ιδέες34 βιομηχανική κουζίνα ιδέες35 βιομηχανική κουζίνα ιδέες36 βιομηχανική κουζίνα ιδέες37 βιομηχανική κουζίνα ιδέες38 βιομηχανική κουζίνα ιδέες39 βιομηχανική κουζίνα ιδέες40 βιομηχανική κουζίνα ιδέες41 βιομηχανική κουζίνα ιδέες42 βιομηχανική κουζίνα ιδέες43 βιομηχανική κουζίνα ιδέες44

 

This entry was posted in Κουζίνα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*