37 καταπληκτικές Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα

Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (1)

Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι έχουμε αρχίσει να παράγουμε όλο και περισσότερα οικολογικά αντικείμενα των οποίων η κατασκευή δεν απαιτεί καταστροφικές πράξεις. Ο καθρέφτης με πλαίσιο ξύλου από θαλασσόξυλα και κλαδιά που δεν είναι πλέον ζωντανά και έγιναν από τους ωκεανούς, τις θάλασσες και τα ποτάμια. Μας θυμίζει τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα και έχει μια ζεστή φυσική όψη.

Υπάρχουν πιο λεπτομερή σχέδια και άλλα που μάλλον είναι ασύμμετρα. Περιλαμβάνουν κλαδιά τα οποία θα πρέπει να κολληθούν προσεκτικά το ένα με το άλλο με ένα δημιουργικό τρόπο. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο. Θα είναι ένας driftwood καθρέφτης που δεν μπορεί να βρεθεί σε ένα εργαστήριο.

Δημιουργήστε μια θαυμαστή ατμόσφαιρα με έναν καθρέφτη από θαλασσόξυλα. Αυτός ο καθρέφτης θα είναι πάντα μοναδικός.

Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (2) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (3) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (4) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (5) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (6) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (7) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (8) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (9) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (10) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (11) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (12) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (13) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (14) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (15) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (16) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (17) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (18) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (19) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (20) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (21) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (22) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (23) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (24) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (25) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (26) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (27) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (28) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (29) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (30) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (31) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (32) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (33) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (34) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (35) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (36) Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα (37)

This entry was posted in DIY and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 37 καταπληκτικές Diy ιδέες καθρέφτη από θαλασσόξυλα

  1. Pingback: 30+ DIY ρουστίκ ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιώντας θαλασσόξυλα και κούτσουρα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

  2. Pingback: Τι θα λέγατε να κάνετε μόνοι σας ένα απίθανο καθρέφτη για το μπάνιο σας | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*