25 Έξυπνες ιδέες τοποθέτησης ραφιών σε εσοχές

Μια διακοσμητική εσοχή με  ράφια είναι μια λαμπρή ιδέα! Γιατί; Επειδή είναι, πρώτα απ ‘όλα, πρακτική, και δεύτερο – είναι μια όμορφη ιδέα διακόσμησης.  Είναι πολύ εύκολο να την κάνετε μόνοι σας, και μια τέτοια κατασκευή δεν κάνει το χώρο να φαίνετε μικρότερος, και τα ράφια είναι μια καλή εναλλακτική λύση  για αποθήκευση πραγμάτων. Αυτή είναι μια δροσερή διακοσμητική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε – σε μια κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι και σε πολλούς άλλους χώρους, ακόμη και κάτω από τις σκάλες. Αν θέλετε να επισημάνετε μια εσοχή με ένα διαφορετικό χρώμα ή ταπετσαρία, το κάνετε, αν έχετε 2 ή 3 ράφια, αν μια εσοχή είναι κάτω από τις σκάλες είναι μια καλή ιδέα για τοποθέτηση ραφιών εκεί. Και τώρα ριξτε μια ματιά σε μερικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε μια δροσερή και λειτουργική εσοχή με ράφια σε διάφορες αίθουσες και χώρους.

This entry was posted in Βιβλιοθήκη, Διακόσμηση, διακόσμηση εσωτερικού χώρου, Διακοσμητικές ιδέες and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 25 Έξυπνες ιδέες τοποθέτησης ραφιών σε εσοχές

  1. Pingback: Μαγνητικός τοίχος με ράφια: Μια δημιουργική ιδέα προκλήση για την φαντασία σας | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*