18 Ιδέες διακοσμητικών αντικειμένων από κλαδιά γεμάτες δημιουργικότητα

diy από κλαδιά

Μόνο λίγοι κομφορμιστές άνθρωποι θα ήθελαν να κάνουν και να διακοσμήσουν το εσωτερικό τους με τέτοια διακοσμητικά, αισθητικά ευχάριστα αντικείμενα, κατά τη γνώμη μας. Γιατί? Επειδή είναι κατασκευασμένα από ξηρά κλαδιά και φαίνονται πιο κατάλληλα για να δημιουργήσουν ένα πιο ρουστίκ περιβάλλον σε ένα σπίτι στη χωριό παρά σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Ωστόσο, κοιτάζοντας τις εικόνες παρακάτω, μπορούμε να πούμε ότι μερικές από αυτές βρίσκουν τη θέση τους ακόμη και σε ένα σπίτι στην πόλη. Έτσι, αν σας αρέσει η φύση και θέλετε να τη φέρετε στο σπίτι, ας δούμε τι μπορεί να γίνει από μερικά κομμάτια ξύλου.

Πειραματιζόμαστε με φυσικά υλικά 32 νέες ιδέες διακόσμησης με θαλασσόξυλα

 

diy από κλαδιά1 diy από κλαδιά2 diy από κλαδιά3 diy από κλαδιά4 diy από κλαδιά5 diy από κλαδιά6 diy από κλαδιά7 diy από κλαδιά8 diy από κλαδιά9 diy από κλαδιά10 diy από κλαδιά11 diy από κλαδιά12 diy από κλαδιά13 diy από κλαδιά14 diy από κλαδιά15 diy από κλαδιά16 diy από κλαδιά17 diy από κλαδιά18

Ίσως σας ενδιαφέρει και αυτό:

This entry was posted in Deco ανακύκλωση, DIY, Διακόσμηση, Διακοσμητικές ιδέες and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*