14 Σούπερ diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα

diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλαΤα θαλασσόξυλα (Driftwood) είναι ένα υλικό που, τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να τις εντυπώσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό. Τώρα είναι χαρακτηρισμένο σαν ένα από τα πιο κοινά ανακυκλώσιμα υλικά, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων. Όλο και περισσότερο δημοφιλής σε γλύπτες, καλλιτέχνες και άλλους δημιουργούς, τα DIY έργα από θαλασσόξυλα σήμερα απολαμβάνουν το ενδιαφέρον που ολοένα και αυξάνεται.

36 Απίθανες ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα

Ανακυκλώσιμο υλικό κατ ‘εξοχήν, τα θαλασσόξυλα είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου στο πλαίσιο των οικολογικών δράσεων. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, είναι το ξύλο που έχει οδηγηθεί στην ακτή με τη δράση των ρευμάτων, κυμάτων και του ανέμου. Και χάρη στην παρατεταμένη επαφή με το αλάτι που το υλικό προστατεύεται φυσικά από ζημίες εντόμων, ενώ ταυτόχρονα αποκτάει αυτή την ρουστικ φυσική όψη.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των DIY ξύλινων αντικείμενων από θαλασσόξυλα, είναι η υψηλή αισθητική του. Σε μια αναμφισβήτητη αισθητική, έπιπλα και DIY ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα όπως το γκρι, λευκό και μπεζ. Τα θαλασσόξυλα έρχονται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων κορμούς, ρίζες ή πκλαδάκια, που επιτρέπουν να εκτελέσετε πολλά σχέδια οποιουδήποτε μεγέθους.

Καταπληκτικές ξύλινες δημιουργίες (θαλασσόξυλα, κορμούς, και κλαδια) σε 67 φωτογραφίες

Σήμερα έχουμε για σας 14 Σούπερ diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα.

diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα1 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα2 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα3 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα4 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα5 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα6 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα7 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα8 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα9 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα10 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα11 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα12 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα13 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα14 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα15 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα16 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα17 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα18 diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα19

This entry was posted in Deco ανακύκλωση, DIY, Διακόσμηση and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 14 Σούπερ diy ιδέες διακόσμησης από θαλασσόξυλα

  1. Pingback: Πειραματιζόμαστε με φυσικά υλικά 30 νέες ιδέες διακόσμησης με θαλασσόξυλα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*