Χρώμα κιμωλίας – Τα χρώματα της άνοιξης για μια σπουδαία αλλαγή στο σπίτι σας

Χρώμα κιμωλίας – Τα χρώματα της άνοιξης

Χρώμα κιμωλίας - Τα χρώματα της άνοιξης

Φέρνουμε την Άνοιξη στο σπίτι μας ανανεώνοντας παλιά έπιπλα και άλλα αντικείμενα με παστέλ χαρούμενες αποχρώσεις.

Η άνοιξη άρχισε δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή της και σίγουρα κάποιοι από εσάς θα σκέφτεστε πως θα θέλατε μια ανανέωση για το σπίτι σας. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να νιώσετε ότι κάνετε μια αλλαγή, είναι να βάψετε πράγματα στο σπίτι σας. Εμείς σας παρουσιάζομαι τα χρώματα που αναμένεται να κάνουν θραύση την άνοιξη και το καλοκαίρι, για χαρούμενη διάθεση και ατμόσφαιρα.

15 Υπέροχες DIY ιδέες με χρώμα κιμωλίας για τα έπιπλά σας

Βάφουμε σε θαλασσί χρώμα τον παλιό μπουφέ, στο χρώμα της μέντας ένα μικρό γραφείο, σε ανοιχτό ροζ τη συρταριέρα, σε κίτρινο-μελί τις καρέκλες της τραπεζαρίας και σε λιλά την ξύλινη ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα.  

Πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω εικόνες και δείτε τα πέντε φρέσκα χρώματα κιμωλίας της άνοιξης τις οποίες μπορείτε να τις μετατρέψετε σε ένα λεπτό σε Chalk Paint.

χρώματα κιμωλίας της άνοιξης1 χρώματα κιμωλίας της άνοιξης2 χρώματα κιμωλίας της άνοιξης3 χρώματα κιμωλίας της άνοιξης4 χρώματα κιμωλίας της άνοιξης5

Οι προτάσεις μας για την Ανοιξη 2018 είναι από:Chalk Paint maker της Polyvine & ανοιξιάτικες παλ αποχρώσεις της Fleetwood: Θα τα βρείτε εδώ.

χρώματα κιμωλίας της άνοιξης6

This entry was posted in Διακόσμηση, Διακοσμητικές ιδέες, Χρώμα κιμωλίας and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Χρώμα κιμωλίας – Τα χρώματα της άνοιξης για μια σπουδαία αλλαγή στο σπίτι σας

  1. Pingback: Ιδέες διακόσμησης τοίχων για πάρτυ (και όχι μόνο) με ιδιαίτερα φρέσκο άγγιγμα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*