Υπέροχες ιδέες για τη δημιουργία ενός ιδιωτικού Cafe στη βεράντα σας

ιδιωτικό Cafe στη βεράντα16Ξέρετε τι άλλο βελτιώνει τη γεύση του καφέ, εκτός από την προσθήκη γάλακτος και ζάχαρης; Φυσικά, η ατμόσφαιρα. Ξεκινάμε τη μέρα σας με το συνηθισμένο φλιτζάνι καφέ ή τσάι, αλλά ειδικά το καλοκαίρι, αυτό το τελετουργικό μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση, όπως πίνουμε καφέ το πρωί μας στη βεράντα και το ίδιο, ως εκ τούτου, επίσης, να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου και τα βράδια σας.

Μια κομψή αυλή με ένα μικρό μοντέρνο ροζ αίθριο

 

Καφετέριες και εστιατόρια με κήπο ή μια πράσινη ταράτσα είναι ο λόγος της χαρούμενης και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας που προσφέρουν. Έτσι, ένα μέρος των ονείρων σας με Cafe χαρακτήρα μπορεί επίσης να είναι δική σας βεράντα. Εκτός από το ευρύ φάσμα ιδεών του σχεδιασμού για τον κήπο και τη βεράντα, που έχουμε ετοιμάσει σήμερα, θα θέσει την έμφαση στην δημιουργία ενός ιδιωτικού καφέ στο περιβάλλον διαβίωσης σας.

Υπάρχουν πολλές φανταστικές ιδέες έμπνευσης για ένα σύγχρονο, κομψό, ρομαντικό και άνετο σχεδιασμό βεράντας. Αλλά πώς οραματίζεστε αυλή σας; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα θεματικό χώρο εκεί, όπως ένα Ιδιωτικό καφέ στο σπίτι σας; Η ιδέα δεν είναι τόσο κακή, ειδικά αν θέλετε να προσκαλέσετε τους φίλους στο σπίτι και έχετε μια καλή μεγέθους βεράντα για μαγικές καλοκαιρινές βραδιές.

ιδιωτικό Cafe στη βεράντα2 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα3

People having a drink at Blanc shop and bar,Gallipoli

People having a drink at Blanc shop and bar,Gallipoli

ιδιωτικό Cafe στη βεράντα5 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ιδιωτικό Cafe στη βεράντα8 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα9 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα10 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα11 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα12 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα13 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα14 ιδιωτικό Cafe στη βεράντα15 50 Stunning Outdoor Living Spaces @styleestate ιδιωτικό Cafe στη βεράντα18ιδιωτικό Cafe στη βεράντα1

This entry was posted in Αύλη, Μπαλκόνι, Ταράτσα- Αίθριο and tagged . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*