Τεχνοτροπία RustOn (Σκουριά)

Το RustOn περιέχει λεπτά σωματίδια σιδήρου που δημιουργούν ένα είδος πατίνας πάνω από τα αρχικά καθαρά χρώματα, που μοιάζει σαν μια πολύ λεπτή και μοντέρνα «σκουριά».
Το Ruston παράγει διακοσμητικά αποτελέσματα τα οποία είναι αρκετά διαδεδομένα σήμερα στη σύγχρονη αρχιτεκτονική: το υπόστρωμα υποβάλλεται σε επιταχυνόμενη γήρανση σαν να είχαν εκτεθεί σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Γίνεται ανομοιόμορφη, με το «πάτημα» ενός της σπάτουλας, ενώ η συνολική επέκταση της διάβρωσης είναι κατά κάποιον τρόπο αναπόφεκτη

Το Ruston είναι διαθέσιμο σε ωραία καφέ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις που ποικίλλουν ανάλογα με τις διάφορες τεχνικές εφαρμογής, τα υποστρώματα προετοιμασίας και τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τα υποστρώματα.
Το Ruston εφαρμόζεται συνήθως σε δύο στρώσεις με ανοξείδωτοη σπάτουλα πάνω Ruston FONDO.

This entry was posted in Είδη τεχνοτροπιών and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Τεχνοτροπία RustOn (Σκουριά)

 1. Aggeliki says:

  Παρακαλω πολύ θα ηθελα την συμβουλή σας,

  Εχω να τραπεζι το οποιο έχει σιδερενια πόδια περασμενα με αμμοβολή και κατόπιν βαφή.
  Θέλω όμως να το αλλάξω αυτό και να του δώσω ενα αντικέ εφε όπως είδα παραπάνω .μπορώ να το πετύχω και σε πιά εταιρεια χρωματων θα πρέπει να επευθυνθω?

  • Colorman says:

   Αγγελική γειά σου
   Υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν τέτοια χρώματα και η Hammerite kai η vitex και άλλες αν θες σε μεταλιζε αντικέ αν θες όμως να κάνεις σαν τεχνική πρώτα βαζεις κάποιο χρυσό ή ότι άλλο θέλεις και μετα περνάς από πάνω κάποιο πιό σκούρο ελαφρά με πινέλο η σφουγγάρι ή πανί, φαντασία να υπάρχει και κάνεις διχρωμία..Καλή επιτυχία….

 2. dimitris says:

  δυνατες τεχνοτροποιες σε οτι επιφανεια θελετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*