Related Articles

10 Comments

  1. 1

    ελενα

    καλημερα.θα ηθελα να ρωτησω στην πρωτη εικονα που δειχνετε ενα επιπλο καφε σκουρο με γαλαζιο.πιο ειναι το συμθετικο σμαλτο και πιο το πλαστικο?αν μπορειτε δωστε μου πληροφοριες για τα υλικα που θα χρησιμοποιησω για να εχω αυτο το αποτελεσμα.ευχαριστω

    Reply
    1. 1.1

      Colorman

      Έλενα το συνθετικό σμάλτο είναι το κάτω χρώμα δηλδή το γαλάζιο και το πλαστικό είναι το πανω δηλαδή το καφέ.Θα περάσεις το σμάλτο ή λαδομπογιά αλλώς θα το αφήσεις να τραβήξει λίγο χωρίς να στεγνώσει και μετα θα περάσεις το πλαστικό. Το πλαστικό στεγνώνει γρήγορα η λαδομπογιά αργεί και αυτό δημιουργεί τα σκασίματα. Μπορείς να το βοηθήσεις λιγο με ένα σεσουάρ για μεγαλύτερα σκασίματα.

      Reply
  2. 2

    Popie

    Ηθελα να σας ρωτησω , η τριτη εικονα με το γραφειο, ποια ειναι τα χρωματα που εχετε βαλει για να βγει αυτη η αποχρωση …
    Δηλαδη ποιο ειναι το χρωμα συνθετικο του βερνικοχρωματος που εχετε χρησιμοποιησει ως βαση και κατ επεκταση τι εννοειτε στην δευτερη φαση οτι χρησιμοποιητε ενα στρωμα με βαση το νερο πλαστικο χρωμα…???

    Reply
    1. 2.1

      Colorman

      Δυστυχώς δεν γνωρίζω τον χρωματισμό αφού δεν το έχω κάνει εγώ…μπορείτε να εκτυπώσετε την φωτογραφία και να πάτε σε ένα κατάστημα χρωμάρων να σας συμβουλέψουν για την απόχρωση

      Reply
  3. 3

    Popie

    Αν δεν σας βαζω σε ιδιαιτερο κοπο την αποχρωση του περιγραματος της φωτογραφιας της τριτης που ανεφερα και ποιο πανω αυτο το χρωμα το καφε πως εχει βγει τοσο ωραιο και εντονο…???
    Σας ευχαριστω την καλησπερα μου κιολας απο τις απορειες που εχω ξεχασα να σας την πω…

    Reply
  4. 4

    Θανάσης

    Να κάνω μια ερώτηση?
    Πότε πριν στεγνώσει η λαδομπογιά περνάμε το πλαστικό? Γιατί έτσι όπως το σκέφτομαι αν η λαδομπογιά δεν έχει στεγνώσει και πάμε να περάσουμε το πλαστικό από πάνω τα 2 χρώματα δεν θα μπερδευτούν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χαλάσει?

    Reply
    1. 4.1

      Colorman

      Θανάση δεν πρέπει να έχει στεγνώσει η λαδομπογιά απλά να έχει τραβληξει λίγο για 30-40 λεπτά… να κολλάει δηλαή ελαφρώς, χωρίς να είναι πολύ νωπή. Αυτό που γίνεται μετά είναι ότι η λαδομπογιά θέλει περισσότερο χρόνο να στεγνώσει, το πλαστικό από την άλλη στεγνώνει γρήγορα και αυτό δημιουργεί το σκάσιμο.Αν το βοηθήσεις με ένα σεσουαρ θα κάνει μεγαλύτερα σκασίματα. Από δικιμές που έχω κάνει το πλαστικό είναι καλύτερα να το περάσεις με ένα πιν΄λο με διαγώνιες κινήσεις.Παίξε λίγο και θα το βρείς…καλή επιτυχία.

      Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2023 texnotropieskaidiakosmisi.com