Στρογγυλό τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων – 30 απίθανες DIY ιδέες

τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων1

Ένα τραπεζάκι του καφέ από καρουλά καλωδίων για να δείξει αλλή όψη το σαλόνι; Μοδάτο ένα μικρό τραπέζι πλευρικό στο πνεύμα της ανακύκλωσης. Πρακτικό, κομψό και πολυλειτουργικό τραπεζάκι του καφέ γίνεται από μπομπίνα ηλεκτρικών καλωδίων, έχει γίνει ένα must-have στον εσωτερικό σχεδιασμό. Δίνει μια ματιά τόσο κομψή, που μπορούμε εύκολα να ενσωματωσουμε σε ένα μοντέρνο σαλόνι ή σε ένα βιομηχανικό σαλόνι.

Με λίγη μπογιά και κάποιες μικρές αλλαγές, θα μπορούσε να μετατραπεί γρήγορα αυτό το ξύλινο κυλινδρικό αντικείμενο σε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για διακόσμηση και αναδιοργανώση του σπιτιού σας. Εμπνευστείτε από 30 DIY δημιουργίες μας και, ποιος ξέρει, ίσως θα βρείτε και εσείς το τραπεζάκι των ονείρων σας!

τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων2 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων3 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων4 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων5 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων6 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων7 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων8 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων9 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων10 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων11 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων12 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων13 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων14 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων15 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων16 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων17 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων18 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων19 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων20 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων21 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων22 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων23 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων24 τραπεζάκι του καφέ από καρούλια καλωδίων25

Ίσως σας ενδιαφέρει και αυτό:

This entry was posted in Deco ανακύκλωση, DIY and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*