Παραδοσιακά Σαλόνια σε Άσπρο Μαύρο

Όταν το μαύρο και λευκό χρώμα θέμα συναντιούνται στην εσωτερική διακόσμηση όλοι σκεφτόμαστε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Όμως αυτό το θέμα το χρώμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σ πάρα πολύ και παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους. Ξεκινώντας με το καθιστικό θα θέλουμε να σας δείξουμε πόσο καλά το μαύρο και άσπρο χρώμα λειτουργεί με το παραδοσιακό στυλ.


Ένα καθιστικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωμάτια στο σπίτι όπου θα συναντήσετε τους καλεσμένους σας και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Γι ‘αυτό το λόγο θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το πως θα το διακοσμήσετε. Μπορείτε να το κάνετε πραγματικά δραματικό, χρησιμοποιώντας  μαύρο σε τοίχους και πατώματα. Αν και χώροι όπως το καθιστικό πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα, να έχουν ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα. Εάν συνδυάσετε σωστά το μαύρο και άσπρο και το δωμάτιο θα μπορούσε ένα πολύ μικρότερο δωμάτιο να φαίνεται μεγάλο. Και φυσικά ένα σαλόνι με πολύ λευκό και μόλις λίγο μαύρο ακόμα λιγότερο εξαρτάται από το μέγεθος του.

Ελέγξτε  τα παρακάτω σαλόνια κάτω και θα δείτε πόσο δροσερά το μαύρο και άσπρο χρώμα ταιριάζει σαν θέμα σε παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους.

This entry was posted in Διακόσμηση, Σαλόνι - καθιστικό, Χρωματοπροτάσεις and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Παραδοσιακά Σαλόνια σε Άσπρο Μαύρο

  1. manos says:

    Το άσπρο μαύρο είναι πάντα κλασικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*