Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2012

 Το IKEA είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα στον σχεδιασμό  επίπλων. Όλοι γνωρίζουν για θαυμάσια έργα τους που κατάφεραν να γεμίσουν τα σπίτια μας με χρώμα και νέες ιδέες. Ίσως όχι όλοι είχαν την ευκαιρία να δείτε το νέο ΙΚΕΑ 2012 Κατάλογο, όμως τώρα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε σε περίπτωση που θα δείτε αυτό το άρθρο.

Η Σουηδική σχεδιαστική εταιρία επίπλων, ΙΚΕΑ έχει πάντα στόχο για να επωφεληθούν οι πελάτες της από κάθε ελεύθερο χώρο και να το μετατρέψουν σε ένα υπέροχο χώρο καθιστικού. Γνωρίζει πώς να μεγιστοποιηθεί η χρήση σε κάθε μικρό χώρο και να δημιουργήσει ένα υπέροχο και άνετο χώρο όπου μπορείτε να αισθάνονται ωραία και ασφαλής. Είναι το μοτίβο για το οποίο δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο-σελίδα του καταλόγου φιλοσοφίας τους, η οποία βασίζεται στην αρχή ότι «Ένα σπίτι δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο, απλά έξυπνο».
Ο κατάλογος παρουσιάζει τους χώρους, όπως σαλόνια, υπνοδωμάτια, κουζίνες, χώρους εργασίας και τα παιδικά δωμάτια τα οποία διαθέτουν το συγκεκριμένο στυλ που χρησιμοποιείται από το ΙΚΕΑ.

2012 ΙΚΕΑ ιδέες σχεδίου κρεβατοκάμαρων

Τα υπνοδωμάτια έχουν διαφορετικά στυλ που μπορεί να εξυπηρετεί όλα τα γούστα από την κρεβατοκάμαρα χώρα στην κρεβατοκάμαρα πόλη ή τη σοφίτα υπνοδωμάτιο.Το IKEA επιμένει όχι στη χρήση σε ντουλάπες που έτσι θα έχει μεγιστοποιήσει το διάστημα από αυτές τις κρεβατοκάμαρες. Αντί αυτών ΙΚΕΑ προτείνει τη χρήση των ραφιών που μπορούν να καλυφθούν από μια κουρτίνα και έτσι μπορείτε να πάρετε ένα πρωτότυπο αποθηκευτικό χώρο.

2012 ΙΚΕΑ ιδέες σχεδίου κουζίνας

Για τις κουζίνες ΙΚΕΑ επιμένει για τη χρήση των μεγάλων χώρων και η εκτεταμένη χρήση ραφιών ή ντουλαπιών.

2012 Χώροι εργασίας ΙΚΕΑ

Οι χώροι εργασίας έχουν διαφορετικά μεγέθη και παρουσιάζονται σε διάφορα στυλ. Παρουσίασε επίσης ένα χώρο εργασίας στο εσωτερικό της κουζίνας που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να μαγειρέυετε, ενώ μπορείτε επίσης να είστε κοντά στο γραφείο σας.

2012 ΙΚΕΑ παιδικό δωμάτιο

Τα παιδικά δωμάτια έχουν, επίσης, σχεδιαστεί με την ίδια αρχή του μετασχηματισμού μικρών χώρων σε αξιολάτρευτο δωμάτια.

2012 ΙΚΕΑ σχεδιαστικές ιδέες Σαλόνι

Τα σαλόνια είναι πολύχρωμα και άνετα. Υπάρχει ένας χώρος, για παράδειγμα, που φαίνεται να είναι διαιρεμένο σε πιο πολλά «ζώνες» που στην πραγματικότητα μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιο άλλο «δωμάτια». Είναι όλα σε ένα σαλόνι όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένακαι μόνο δωμάτιο.

Ρίξτε μια ματιά και δείτε τι σας ταιριάζει από το νέα Κατάλογος ΙΚΕΑ 2012! Επίσης, ο κατάλογος ΙΚΕΑ είναι διαθέσιμος για λήψη εδώ.

This entry was posted in IKEA and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2012

  1. Sofia says:

    Ωραίος ο κατάλογος!

    • Colorman says:

      Ναι Σοφία έχει όμορφα και πρακτικά σχέδια για όλους τους χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*