Μοναδικές ραφιέρες βιβλίων και βιβλιοθήκες για δημιουργικές διακοσμητικές ιδέες σπιτιού

Παραδοσιακά και ασυνήθιστα ράφια έρχονται σε πολλά σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Ένα μικρό γωνιακό ράφι μπορεί να διακοσμήσει όμορφα  μια γωνία του σπιτιού σας. Μεγάλες μονάδες ραφιών είναι υπέροχες για τη διακόσμηση  ενός άδειου τοίχου. Ασυνήθιστα ράφια δημιουργούν δραματικά κομβικά σημεία, κάνοντας έντονες δηλώσεις με καλλιτεχνικά σχέδια. Συρόμενα ράφια βιβλίων και φορητές μονάδες ραφιών και βιβλιοθήκες προσθέτουν μια σύγχρονη άνεση σε σύγχρονα σπίτια.


Ραφίερες και ράφια τοίχου είναι από τα κλασικά κομμάτια επίπλων, η οποία παρέχει  αποθηκευτικό χώρο και επιτρέπει να προσθέσετε μοναδικές διακοσμητικές πινελιές στο ντεκόρ του σπιτιού σας. Σύγχρονα ράφια και ασυνήθιστες μονάδες ραφιών είναι τόσο ελκυστικά και δημιουργούν ένα κομβικό σημείο της εσωτερικής διακόσμησης  σε μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού.


Άσπρα και μαύρα ράφια με αριστοκρατικό στυλ. Φωτεινές μονάδες ραφιών που είναι κατασκευασμένες από χάλυβα, αλουμίνιο και πλαστικό δίνουν άλλη αίσθηση στους τοίχους σας. Ξύλινα ράφια και ραφίερες δίνουν ενδιαφέρον και ζεστή στο χώρο, προσθέτοντας μια αίσθηση  ρομαντισμού στη σύγχρονη διακόσμηση του σπιτιού.
Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν έχουμε συλλέξει για σας μοναδικά σχέδια από αυτά μέσα από τις βόλτες μας στο διαδίκτυο. Το μόνο είναι που δεν ξέρουμε κατά πόσο και που μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα. Απολαύστε τα.

This entry was posted in Βιβλιοθήκη, Διακοσμητικές ιδέες, Μοντέρνα διακόσμηση, Μοντέρνα και ασυνήθιστα and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Μοναδικές ραφιέρες βιβλίων και βιβλιοθήκες για δημιουργικές διακοσμητικές ιδέες σπιτιού

  1. Pingback: Diy Ραφιέρες γράμματα | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

  2. Μαρια says:

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..

    • Colorman says:

      Ναι είναι όντως καταπληκτικά όμως πολλές φορές δεν τα βρήσκεις στην Ελλάδα. Μπορείς όμως να ζητήσεις σε κάποιο μαραγκό ή κατασκευαστή να σου φτιάξει κάτι παρόμοιο….

  3. Πολύ ωραίες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού αλλά και γραφείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*