Μινιμαλιστική Ζωή – 53 απίθανες ιδέες για ζεστασιά και ευεξία

μινιμαλιστική διακόσμησηΚαθαρά σχήματα και γραμμές, ομαλές επιφάνειες, φωτεινά, διακριτικά χρώματα … Αναγνωρίζετε αυτό το στυλ επίπλωσης; Σίγουρα.. Φυσικά, πρόκειται για το μινιμαλισμό. Λιγότερα έπιπλα και απλή διακόσμηση μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα: με λιγότερα έπιπλα και πιο διακριτική διακόσμηση, τα δωμάτια αναμφισβήτητα φαίνονται πιο ευρύχωρα και φιλόξενα … Θέλετε επίσης να ζήσετε μινιμαλιστικά; Στη συνέχεια διαβάστε και απολαύστε τις ιδέες μας.

Το μινιμαλιστικό στυλ επίπλωσης ως φιλοσοφία της ζωής


Η ζωή με έναν μινιμαλιστικό τρόπο είναι στην πραγματικότητα μια ολόκληρη φιλοσοφία της ζωής. Όλοι γνωρίζουμε το σύνθημα των μινιμαλιστών: λιγότερα είναι περισσότερα! Αυτή η στάση απέναντι στη ζωή έχει προσπαθήσει από καιρό να ενσωματωθεί στο εσωτερικό σχέδιο. Και πολύ επιτυχημένα. Επειδή αυτό το στυλ διακόσμησης μας βοηθά να μας ελευθερώνει από όλα τα περιττά αντικείμενα.

Η τακτοποίηση σωστά αποδεικνύεται μια πραγματική τέχνη. Μόνο ο λειτουργικός σχεδιασμός κεφαλαιοποιείται με μινιμαλισμό. Η απλότητα είναι μια άλλη λέξη-κλειδί σε αυτό το στυλ επίπλωσης. Όχι μόνο οι μικρές αίθουσες δημιουργούνται όσο το δυνατόν πιο σύντομες και λειτουργικές. Ακόμα ευρύχωρα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με μικρά έπιπλα, αλλά παρέχουν λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, η τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε πρακτικά ράφια και ντουλάπια, έτσι ώστε τα σαλόνια και οι κουζίνες να εξυπηρετούν λειτουργικότητα και όχι το όμορφο σχέδιο.

Σαλόνι σε γκρι χρώμα: σχεδιαστικές συμβουλές και παραλλαγές συνδυασμών με άλλες αποχρώσεις

Τι είναι ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό σχέδιο;


Τα φυσικά υλικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή με την μινιμαλιστική διακόσμηση. Δεν πρόκειται όμως μόνο για έπιπλα, αλλά και για επενδύσεις τοίχων και επενδύσεις δαπέδων από φυσικά υλικά. Αυτός είναι ο λόγος που το ρουστίκ ξύλο μπορεί να δει κανείς σε πολλούς μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, καθώς και ένα πάτωμα από φυσικά υλικά.

Τα μινιμαλιστικά σχέδια εσωτερικού είναι συχνά καρυκευμένα με πολύχρωμα κομμάτια επίπλων με φανταχτερό σχεδιασμό. Μερικές φορές απλά δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από μια ειδική πολυθρόνα σε σαθρό χρώμα, που προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα προκαλεί μια αίσθηση … Επειδή κάποιος αποδίδει μεγάλη σημασία στην πρακτική σχεδίαση επίπλων, πολλά έπιπλα είναι μεγάλα έπιπλα που προσφέρουν το άφθονο της θέσης ή επιπλέον χώρο αποθήκευσης και την ίδια στιγμή, φυσικά, εξοικονομούν χώρο. Έτσι, τεράστιοι καναπέδες καθιστούν το σαλόνι πιο κομψό και άνετο, ενώ τα απλά ανοιχτά ράφια τοίχου μπορούν να φιλοξενήσουν διαφορετικά αντικείμενα.

Η παλέτα χρωμάτων σε μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους δεν είναι πολύ πλούσια. Λευκό, μαύρο και γκρι προτιμούνται επειδή η οπτική αρμονία είναι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Στους μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους κάνετε χωρίς πολύ διακόσμηση. Όπου εμφανίζεται, είναι αρκετά απλή και διακριτική. Στις σύγχρονες μινιμαλιστικές κουζίνες, για παράδειγμα, διατίθενται χειρολαβές. Αλλά το χαλί στο σαλόνι είναι απαραίτητο.

Τα ανοιχτά σχέδια είναι πολύ κατάλληλα για την τοποθέτηση όμορφων μινιμαλιστικών ιδεών εσωτερικού σχεδιασμού. Αν είστε επίσης εραστής του μινιμαλιστικού στυλ διαβίωσης, τότε αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τα ακόλουθα παραδείγματα.

μινιμαλιστική διακόσμηση1 μινιμαλιστική διακόσμηση2 μινιμαλιστική διακόσμηση3 μινιμαλιστική διακόσμηση4 μινιμαλιστική διακόσμηση5 μινιμαλιστική διακόσμηση6 μινιμαλιστική διακόσμηση10 μινιμαλιστική διακόσμηση12 μινιμαλιστική διακόσμηση13 μινιμαλιστική διακόσμηση14 μινιμαλιστική διακόσμηση17 μινιμαλιστική διακόσμηση18 μινιμαλιστική διακόσμηση22 μινιμαλιστική διακόσμηση23 μινιμαλιστική διακόσμηση24 μινιμαλιστική διακόσμηση25 μινιμαλιστική διακόσμηση26 μινιμαλιστική διακόσμηση29 μινιμαλιστική διακόσμηση30 μινιμαλιστική διακόσμηση31 μινιμαλιστική διακόσμηση32 μινιμαλιστική διακόσμηση33 μινιμαλιστική διακόσμηση34 μινιμαλιστική διακόσμηση36 μινιμαλιστική διακόσμηση37 μινιμαλιστική διακόσμηση38 μινιμαλιστική διακόσμηση40 μινιμαλιστική διακόσμηση41 μινιμαλιστική διακόσμηση42 μινιμαλιστική διακόσμηση43 μινιμαλιστική διακόσμηση44 μινιμαλιστική διακόσμηση48 μινιμαλιστική διακόσμηση49 μινιμαλιστική διακόσμηση50 μινιμαλιστική διακόσμηση51 μινιμαλιστική διακόσμηση52 μινιμαλιστική διακόσμηση54μινιμαλιστική διακόσμηση45 μινιμαλιστική διακόσμηση46 μινιμαλιστική διακόσμηση47μινιμαλιστική διακόσμηση7 μινιμαλιστική διακόσμηση9 μινιμαλιστική διακόσμηση11 μινιμαλιστική διακόσμηση15μινιμαλιστική διακόσμηση8μινιμαλιστική διακόσμηση19 μινιμαλιστική διακόσμηση20 μινιμαλιστική διακόσμηση21μινιμαλιστική διακόσμηση27 μινιμαλιστική διακόσμηση28 μινιμαλιστική διακόσμηση35μινιμαλιστική διακόσμηση16μινιμαλιστική διακόσμηση19

 

This entry was posted in Διακόσμηση, διακόσμηση εσωτερικού χώρου and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Μινιμαλιστική Ζωή – 53 απίθανες ιδέες για ζεστασιά και ευεξία

  1. Pingback: Απίθανοι τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας έχοντας τα παιδιά στο μυαλό σας | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*