Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο

Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο1

Μια πύλη φεγγαριού ανατέλλει από τη γη, όπως και το φεγγάρι ανατέλλει στον ουρανό. Δύο σφαίρες για να γιορτάσουν το συνεχή κύκλο της ζωής της ανόδου και της πτώσης.

Μπορουν να οικοδομηθούν από διάφορα υλικά, όπως πέτρα , ξύλο, σίδηρο…πέτρινες τέτοιες κατασκευές έχουν αντέξει σε  καταιγίδες. . . μπορούν να επιβιώσουν ακόμη και για τα εγγόνια σας. Υπάρχει μια θαυμάσια ενέργεια σε αυτές τις δομές.

Βρήκαμε την ιδέα πολύ υπέροχη για την μεταφορά της στην διακόσμηση και το σχεδιασμό του κήπου καταπληκτική, αφού θα δώσει άλλη ομορφιά και γοητία στον κήπο σας.

Στις εικόνες παρακάτω παραθέτουμε ιδέες για έμπνευση.

Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο2 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο3 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο4 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο5 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο6 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο7 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο8 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο9 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο10 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο11 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο12 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο13 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο14 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο15 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο16 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο17 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο18 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο19 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο20 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο21 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο22 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο23 Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο24

Images via: inspirationgreen.com

This entry was posted in DIY, Κήπος and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο

  1. Pingback: Μαγικές Πύλες του Φεγγαριού στον Κήπο | Gnorizo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*