Θεαματικά DIY έργα από ξύλο για τον κήπο σας

DIY έργα από ξύλο για τον κήπο

Το ξύλο είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά έργα. Οι ιδέες που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι έργα για τον κήπο σας, αλλά η φαντασία σας δεν πρέπει να σταματήσει εδώ. Το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε διακοσμήσεις σπιτιού όσο και σε περίτεχνα έπιπλα.

Πως να κάνετε μια καταπληκτική βεράντα με τέλειο δάπεδο χρησιμοποιώντας παλέτες

 

Ξύλο, αυτό το φυσικό υλικό, χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Πριν σας αφήσουμε στη γκαλερί φωτογραφιών, ετοιμάσαμε κάποιες ενδιαφέρουσες περιγραφές για αυτόν, τις οποίες είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν γνωρίζετε.

Περιέργεια γύρω από το πιο δημοφιλές υλικό – ξύλο

1. Γνωρίζατε ότι η χώρα με τη μεγαλύτερη δασική περιοχή στην Ευρώπη είναι η Φινλανδία; Λοιπόν, περισσότερο από το 70% της επικράτειάς του καταλαμβάνεται από δάση.

2.Είστε τώρα περίεργοι για ποια είναι η χώρα με τη μικρότερη δασική έκταση. Είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η χώρα που καταλαμβάνει μόλις το 6% με τα δάση. Εντυπωσιακό, σωστά;

3. Και αν εξακολουθούμε να μιλάμε για ξύλο, δάση και δέντρα, ξέρατε ότι το ψηλότερο δέντρο στον κόσμο μεγαλώνει στο αμερικανικό κράτος της Καλιφόρνιας; Ονομάζεται sequoia και είναι περίπου 111 μέτρα.

4. Αν βρισκόμαστε στο «ακραίο» κεφάλαιο, πρέπει να ξέρετε ότι το πιο εύκολο ξύλο στον κόσμο είναι η Balsa. Αυτό το ξύλο προέρχεται από το δέντρο του ίδιου ονόματος, ένα δέντρο που μεγαλώνει στο Μεξικό, αλλά και στα δυτικά της Βόρειας Αμερικής. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο φελλός είναι πολύ εύκολος. Συγκριτικά, το ξύλο από το δέντρο Balsa είναι 4 φορές ελαφρότερο από το δέντρο φελλού.

5. Αντοχή στο ξύλο μπορεί να συγκριθεί με εκείνη του χάλυβα, τόσο πολύτιμο είναι αυτό το υλικό. Η μακροζωία του ξύλου συγκρίνεται με αυτή των λίθων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το υλικό προτιμάται από πολλούς από εμάς, ακόμη και από αυτούς τους πλούσιους ευφάνταστους ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλα έργα για τον κήπο τους που μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

DIY έργα από ξύλο για τον κήπο1 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο2 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο3 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο4 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο5 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο6 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο7 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο8 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο9 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο10 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο11 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο12

DIY έργα από ξύλο για τον κήπο13

DIY έργα από ξύλο για τον κήπο14 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο15 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο16 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο17 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο18 DIY έργα από ξύλο για τον κήπο19

Ίσως σας ενδιαφέρει και αυτό:

This entry was posted in DIY, Κήπος and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*