Εντυπωσιακές διακοσμητικές εκτυπώσεις σε πόρτες από τον Karim Rashid

 Ο καθένας στο σπίτι  του έχει  πόρτες, αλλά συνήθως η χρήση τους είναι μόνο για να αισθάνομαστε ασφαλείς μέσα στα σπίτια μας. Ο Karim Rashid, ένας από τους πιο λαμπρούς σχεδιαστές της εποχής μας, είναι σε θέση να δώσει ζωή σε έργα τα οποία συνδυάζουν χρώματα και  γραμμές με ένα απρόβλεπτο, πρωτότυπο, εκπληκτικό τρόπο. Οι πόρτες μπορούν γίνει ένα κομμάτι της διακόσμησης στα δωμάτια του σπίτι μας.
Όταν ρίξετε μια ματιά στη συλλογή Karim Rashid, θα βρείτε μια έμπνευση και ενέργεια, μαγευτική, κάνοντας αυτές τις δημιουρείες, προκαλεί έκπληξη, γοητεύει, εκπλήσει, συναρπάζει και σε προσελκύει.
Λόγω των διαφορετικών χρωμάτων και των σχημάτων που χρησιμοποιεί στις πόρτες, αυτές δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ξύλο αλλά ένα απίστευτο και εκπληκτικό έργο που μπορείτε να προσθέσετε στο σπίτι σας σαν διακόσμηση με ένα νέο στυλ στην ζωή σας για και μπορεί να διακοσμήση και την κρεβατοκάμαρά σας ή το σαλόνι ή το δωμάτιο του γραφείου σας. Ο Karim Rashid έχει δεσμευτεί να αφήσει τους πελάτες του να ζουν τα συναισθήματά τους, κμαζί και την ασφάλεια του σπιτιού τους.

This entry was posted in Διακοσμητικές ιδέες, Μοντέρνα διακόσμηση, Μοντέρνα και ασυνήθιστα and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Εντυπωσιακές διακοσμητικές εκτυπώσεις σε πόρτες από τον Karim Rashid

  1. vasilios says:

    like…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*