Ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδιασμού για μπαλκόνια

Όταν ζεις σε μια πόλη το πιο  πιθανόν είναι να ζείς σε ένα διαμέρισμα με ένα μικρό μπαλκόνι. Πολλοί άνθρωποι απλά το χρησιμοποιούν  για να αποθηκεύουν εκεί σκουπίδια τους, αλλά μπορεί πολύ καλύτερα να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον δωμάτιο του διαμερίσματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε για το σχεδιασμό και τη διάταξή του. Μερικές φορές μπορείτε να συνδυάσετε το μπαλκόνι σας με τον πλησιέστερο χώρο του σπιτιού σας, αλλά όχι συχνά. Εδώ είναι μερικές ιδέεςαπό επαγγελματίες σχεδιαστές με πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τέλειο μπαλκόνι.

This entry was posted in Μπαλκόνι and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδιασμού για μπαλκόνια

 1. Νίκος Κ. says:

  Πολύ ωραίες οι ιδέες σας κ πολύ όμορφες οι διαμορφώσεις που προτείνεται. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το κλείσιμο του μπαλκονιού είναι παράνομο. Κάποιος που θα επηρρεαστεί από τις προτάσεις σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον χώρις να το γνωρίζει. Οπότε σας προτείνω λίγο προσοχή στα θέματα σας.

  • Colorman says:

   Νίκο σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε στο κόσμο να κάνει κάτι το παράνομο…είναι απλά ιδέες που έχουμε βρεί στο ιντερνετ και μας φάνηκαν ενδιαφέρουσες. Τώρα για το τί μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του και τι επιτρέπει ο νόμος, συμβουλέυουμε και εμείς να ρωτήσουν πριν κάνουν οτιδήποτε,για το τι είναι παράνομο και τι όχι.
   Σε ευχαριστόυμε σε κάθε περίπτωση για την εύστοχη παρέμβαση σου….

 2. Pingback: Καταπληκτικές ιδέες σχεδιασμού για μικρά μπαλκόνια | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

 3. Pingback: Διακόσμηση με λουλούδια, 35 Πράσινες Ιδέες για όμορφα μπαλκόνια | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*