Διακόσμηση σε αποχρώσεις του μπλε: Όμορφες ιδέες με μπλε λουλούδια που αξίζουν το πινέλο του καλλιτέχνη

Διακόσμηση με μπλε λουλούδια20Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα λίγο ιδιαίτερο άρθρο για σας…διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις με μπλέ λουλούδια σαν decor.
Ανάμεσα στα πολύχρωμα φυτά πυροτεχνήματα ανθοφορίας το καλοκαίρι, και τα χρώματα είναι σπάνια. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κάνει μια μόνιμη εντύπωση, και τέλεια αρμονία με τον μπλε ουρανό μιας καλοκαιρινής μέρας. Σίγουρα θέλετε να βγάζετε φωτογραφίες και να απολαύσετε τις στιγμές, όταν η ψυχή ζητά ηρεμία και χαλάρωση, ανεξάρτητα από την εποχή.

Σας προσκαλούμε να μάθετε τα μυστικά της εσωτερικής διακόσμησης σε αποχρώσεις του μπλε με μπλε λουλούδια και μπλε ανθοδέσμες. Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά, γιατί το έντονο μπλε σαν τόνος – είναι αρκετά απαιτητικό στο περιβάλλον, σε αντίθεση με το λευκό ή αποχρώσεις του κόκκινου και του κίτρινου.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι ιδιαίτερα αρμονικοί συνδυασμοί για τις ανθοδέσμες του μπλε και μπλε χρώματα, που μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες. Απολάυστε διακοσμήσεις απόλυτης ομορφιά και γαλήνης….

Διακόσμηση με μπλε λουλούδια5 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια Διακόσμηση με μπλε λουλούδια1 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια2 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια3 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια4Διακόσμηση με μπλε λουλούδια12 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια6 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια7 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια8 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια9 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια10 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια11Διακόσμηση με μπλε λουλούδια19 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια13 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια14 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια15 Hortensien: Gemischte Hortensien in Zinktšpfen Διακόσμηση με μπλε λουλούδια17 Διακόσμηση με μπλε λουλούδια18

Images via: design-remont.info

This entry was posted in Διακόσμηση, διακόσμηση εσωτερικού χώρου, Διακοσμητικές ιδέες and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Διακόσμηση σε αποχρώσεις του μπλε: Όμορφες ιδέες με μπλε λουλούδια που αξίζουν το πινέλο του καλλιτέχνη

  1. ELENI says:

    Πραγματικά το απόλαυσα…! Τέλειες προτάσεις.

  2. Pingback: Υπέροχες Ιδέες για το πως να προσθέσετε σχέδια λουλουδιών παπαρούνας στη διακόσμηση του σπιτιού σας | Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*