Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού

Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκούΟι μέρες έχουν μεγαλώσει κατά πολύ και ό ζεστός καιρος μας κλείνει το μάτι όλο και περισσότερο. Η άνοιξη έχει μπεί για τα καλά, και πριν καλά καλά το καταλάβουμε το καλοκαίρι θα είναι στην πόρτα μας. Η ανάγκη λοιπόν να περνάμε χρόνο στους εξωτερικούς μας χώρους γίνετε πιο επιτακτική και αναγκαία, και αν κρίνω απο τον ευατό μου, που όσο φτιάχνει ο καιρός δεν θέλω καθόλου να μπαίνω μέσα, το ίδιο θα νοιώθουν πολύ από εσάς.

Ορμόμενοι λοιπόν από αυτή την ανάγκη θα σας παρουσιάζουμε όλο και πιο πολύ ιδέες για να διακοσμήτε τους εξωτερικούς σας χώρους, ώστε να σας αρέσουν πιο πολύ, και να σας κάνουν να μένετε με ευχαρίστηση σε αυτούς.

Σήμερα έχουμε κάποιες όμορφες εικόνες στην παλέτα του λευκού για την βεράντα ή την ταράτσα σας. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ, καθώς το βλέπω σαν ένα λευκό καμβά που πρέπει να δώσω ζωή με κάποιες πινελίες.

Από την άλλη το λευκό βοηθάει να είναι όσο πιο δροσερός ο χώρος αφού έχει την ιδιότητα να αντανακλά μακριά την ακτινοβολία.

Δείτε τις προτάσεις μας στις παρακάτω εικόνες και ξεκινήστε τις δικές σας πινελιές σε βεράντες και ταράτσες στην μαγεία του λευκού.

Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού1 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού2 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού3 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού4 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού5 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού6 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού7 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού8 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού9 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού10 Βεράντα και ταράτσα στη μαγεία του λευκού11

This entry was posted in Ταράτσα- Αίθριο and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*