Απλές διακοσμήσεις από κορμούς για ένα μοναδικό κήπο

διακοσμήσεις κήπου από κορμούς

Μόνο ένα ταλαντούχο και ευφάνταστο άτομο μπορεί να ζωντανέψει κάποια κομμάτια ξύλου, δίνοντάς τους ασυνήθιστα σχήματα και δημιουργικές διακοσμήσεις κήπου.  Εδώ είναι το πώς η φύση είναι στο πλευρό μας και μας επιτρέπει να επιτύχουμε θεαματικές δημιουργίες με κορμούς δέντρου για κάθε περίοδο.

Πως να κάνετε διακοσμητικά ανθρωπάκια για τον κήπο σας από πήλινες και πλαστικές γλάστρες (βίντεο)

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ετοιμάσει πολλές ιδέες με διακοσμήσεις από ξύλο και  δεν πρόκειται να τις κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αλλά θα σας τις αποκαλύψουμε μια-μια μέσα από τις παρακάτω εικόνες.

Αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε με κορμους είναι ειδώλια αστεία με μορφή ζώων, κουκουβάγιες, γαϊδούρια και ένα σωρό άλλα. Και για να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα μπορείτε να τα ντύσετε με πράγματα όπως κασκόλ ή καπέλα καλοκαιριού.

Έτσι, αν βρείτε αυτά τα έργα αρκετά ενδιαφέροντα για να φέρετε αυτό το φυσικό στοιχείο στον κήπο, μπορούμε μόνο να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αστεία ειδώλια από τα κούτσουρα, τα οποία θα δώσουν στο χώρο μια υπέροχη νέα ματιά.

διακοσμήσεις κήπου από κορμούς1 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς2 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς3 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς4 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς6 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς8 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς9 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς10 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς11 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς12 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς13 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς14 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς15 διακοσμήσεις κήπου από κορμούς16

 

This entry was posted in DIY, Κήπος and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Απλές διακοσμήσεις από κορμούς για ένα μοναδικό κήπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*