Απίθανοι τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας έχοντας τα παιδιά στο μυαλό σας

διακοσμηση σε σπίτι με παιδιάΥπάρχει κάτι σε ένα σπίτι που σας επιτρέπει να γνωρίζετε αν πρόκειται για χώρο με ή χωρίς παιδιά. Ίσως είναι τα μικρά παπούτσια στο διάδρομο ή έξω από την πόρτα, ίσως είναι οι παιδικές ασφάλειες για κλείδωμα συρταριών. Ή ίσως αυτό απλώς εγχύεται στη διακόσμηση. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν έχετε παιδιά, πρέπει να αποχαιρετήσετε την ελευθερία και τη διασκέδαση της διακόσμησης του σπιτιού σας. Ωστόσο, ενώ υπάρχουν ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε όπως αιχμηρές γωνίες και θραύσιμα αντικείμενα, δημιουργώντας ένα φιλικό προς τα παιδιά χώρο μπορεί να είναι πολύ απελευθερωτικό. Ξαφνικά έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε με φωτεινά χρώματα και σχέδια, ένα στυλ που δεν θα περίμενε κανείς σε ένα μικρό σπίτι.

Μινιμαλιστική Ζωή – 53 απίθανες ιδέες για ζεστασιά και ευεξία

 

Όταν διακοσμείτε το σαλόνι σας για να ταιριάζει στην οικογένειά σας, θέλετε πρώτα να σκεφτείτε τα μεγάλα αντικείμενα. Αυτά που θα χρησιμοποιήσετε όλοι, όπως ο καναπές. Επιλέγοντας ένα μεγάλο τμήμα, δίνετε σε όλους ένα χώρο να καθίσετε και να χαλαρώσετε μαζί. Για να μην αναφέρω για περισσότερα μαξιλάρια στο χώρο.

Τα σαλόνια χρησιμοποιούνται σκληρά όταν έχετε παιδιά. Θα υπάρξει χρόνος για σνακ και χρόνος ταινίες, όλοι στον ίδιο χώρο, που είναι πρόσκληση για ατυχήματα. Έχοντας ένα ανθεκτικό χαλί που είναι εύκολο να καθαριστεί είναι απαραίτητο για το σαλόνι σας όταν έχετε παιδιά.

Το καθιστικό στο μικρό σπίτι σας χρησιμεύει και ως αίθουσα ψυχαγωγίας; Στη συνέχεια, πρέπει να σκεφτείτε την πολλαπλή λειτουργία όταν επιλέγετε τα έπιπλά σας. Αγοράστε ή κάντε ένα DIY τραπεζάκι που διπλασιάζεται ως τραπέζι παιχνιδιού για τα παιχνίδια των παιδιών σας και τις σελίδες χρωματισμού.

Αποθήκευση παιχνιδιών. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Αλλά μια απλή βιβλιοθήκη κύβων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης για παιχνίδια και βιβλία, ενώ η επάνω επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο styling για ενήλικες.

Λοιπόν ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις 50 ιδέες που έχουμε σήμερα για σας, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα παιδιά στο μυαλό σας. Θα σας βοηθήσουν να αγκαλιάσετε τη διασκέδαση της διακόσμησης με τα μικρά αγγελούδια σας.

διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά2 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά3 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά4 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά5 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά6 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά7 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά9 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά10

διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά8διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά12 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά13 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά14 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά16 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά17 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά18 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά19 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά20διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά1 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά15διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά11διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά22 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά25 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά26 Wong_kitchen-v3bδιακοσμηση σε σπίτι με παιδιά23 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά24διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά21διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά33 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά34 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά35 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά36 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά37 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά40διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά31 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά38 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά39διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά29 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά32διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά41 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά43 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά44 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά45 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά47 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά48διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά46διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά42 διακοσμηση σε σπίτι με παιδιά49

Ίσως σας ενδιαφέρει και αυτό:

This entry was posted in Διακόσμηση, διακόσμηση εσωτερικού χώρου, διακόσμηση νεανικών δωματίων and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*